EL POTENCIAL ÉS IL·LIMITAT

Loading…

aprendre fent

Learning by Doing

Grau Superior IEL (Líder en Emprenedoria Internacional) y Grau Superior MD3DM (Multiplatform Developer & 3D Maker)

Projectar amb Innovació

Projecting with Innovation

Un punt de trobada obert a la ciutat

Treballar i Compartir

Working & Sharing

Un ecosistema d’empreses i emprenedors i un MakersLab

  • 0
  • 1
  • 2

Un nou concepte: Crea Nova Concept

UNIM EN UN NOU CONCEPTE I EN UN MATEIX ESPAI, LES NECESSITATS D’APRENENTATGE, PROJECCIÓ I TREBALL PER AL DESENVOLUPAMENT DE TOT EL POTENCIAL HUMÀ.

Creanova Concept

CreaNova és un espai d’ús públic, on conflueixen diferents agents socials, culturals i empresarials. Una estructura col·laborativa, oberta i dinàmica.
Learn, project, work.
Un espai, pioner en l’àmbit, on s’integren i conviuen coneixement i emprenedoria, a través d’empreses, professionals, serveis i institucions que es complementen, en una relació totalment nova i trencadora d’aprenentatge, projecció i treball.

 

learn creanova conceptLearning by Doing / Aprendre Fent

GRAU SUPERIOR IEL (Líder en Emprenedoria Internacional): Grau Superior IEL International Entrepreneurship Leader / Líder en emprenedoria internacional (CFGS Comerç Internacional) per a joves atrevits, responsables, curiosos i amb ganes de canviar el món. 
GRAU SUPERIOR MD3DM (Multiplatform Developer & 3D Maker): un cicle formatiu acreditat pel Departament d’Ensenyament en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

 

project creanova concept

Projecting with Innovation / Projectar amb Innovació

CreaNova Concept és un espai de desenvolupament de noves idees. Un espai obert al coworking, amb unes esplèndides instal·lacions de fabricació de prototips, amb tot tipus de maquinària d’avantguarda. Projectar, prototipar, investigar, innovar, soldar, tallar, modelar, encaixar, programar, imprimir, produir, editar, gravar, ...

 

work creanova concept

Working & Sharing / Treballar i Compartir

CreaNova Concept inclou un ecosistema d’empreses i emprenedors que participen activament en la generació de les experiències d’aprenentatge. Empreses i projectes innovadors que estan canviant el món empresarial i que serveixen de model per aquest canvi. Tant si es vol desenvolupar una nova idea de negoci, com si ja es disposa d’una empresa, es possible beneficiar-se d’un espai compartit amb altres sectors que aporten creixement i complementarietat. En relació amb els estudiants, aquestes empreses poden marcar la necessitat per a que es preparin d’una manera determinada i en allò que cobreixi la demanda.

  

 

EL POTENCIAL ÉS IL·LIMITAT